Categories
Micromecenatge Notícia

Continuen arribant mecenes!


La campanya de finançament col·lectiu del projecte a través de Verkami ja ha acabat i amb èxit: més de 190 persones i entitats han donat suport a la iniciativa i hem assolit l’objectiu marcat.  Hi ha persones, però, que es posen en contacte amb nosaltres perquè volen participar en el projecte com a mecenes/ productors.

Si esteu interessats en col·laborar-hi us recordem que les recompenses de Verkami segueixen vigents. Només n’heu d’escollir una, fer l’ingrés al número de compte de Triodos  1491 0001 2720 4279 1927 i enviar-nos un correu a economiacollectiva.documental@gmail.com.

Us recordem que també seguim buscant testimonis que hagin participat en la col·lectivització d’indústries i/o serveis. També podeu col·laborar amb el documental cedint-nos el permís per reproduir fotografies, vídeos, cartells o documents que tingueu dels anys 1930-40 vinculats amb la temàtica del treball.

Una vegada més, moltes gràcies per confiar en el projecte!

Captura de pantalla 2012-12-12 a las 0.19.43