DVD

[CATALÀ]

El nou DVD d’ Economia col·lectiva. L’última revolució d’Europa permet veure el documental en l’idioma original, el català, i subtitulat al castellà, al francès, a l’anglès, a l’alemany i al japonès.

El preu de venda al públic és de 15 euros i es pot adquirir a través del correu electrònic info@atzurproduccions.cat i a les llibreries següents:

[CASTELLANO]

El nuevo DVD de Economia col·lectiva. L’última revolució d’Europa permite ver el documental en el idioma original, el catalán, y subtitulado al castellano, al francés, al inglés, al alemán y al japonés.

El precio de venta al público es de 15 euros y se puede adquirir a través del correo electrónico info@atzurproduccions.cat y en las librerías siguientes:

[ENGLISH]

The new DVD of the documentary Economia col·lectiva. L’ultima revolució d’Europa is now on sale. In this version, work can be seen in the original language, Catalan, and subtitled in Spanish, French, English, German and Japanese.

The retail price is 15 euros (shipping not included) and can be purchased through email info@atzurproduccions.cat and in the following bookstores: