Categories
Notícia

Moltes gràcies!

MOLTES GRÀCIES!

Ja hem acabat la campanya de finançament col·lectiu a la plataforma Verkami. Estem molt contents i satisfets perquè gràcies a tots vosaltres el projecte documental “Economia Col·lectiva. L’última Revolució d’Europa” serà una realitat. Tenim ganes de treballar de valent. I ens hi posem des d’ara mateix, amb gran entusiame!

Ya hemos terminado la campaña de financiación colectiva en la plataforma Verkami. Estamos muy content@s y satisfech@s porque gracias a tod@s vosotr@s el proyecto documental “Economia Col·lectiva. L’última Revolució d’Europa” será una realidad!

We have finished the campaign of collective funding through Verkami’s platform. We are very happy and satisfied because thanks to you all the documentary project “Economia Col·lectiva. L’última Revolució d’Europa” will be a reality!