Categories
Tràiler

Oregon Underground Film Festival 2014: ‘Best Documentary’ and ‘Best Director Documentary’

[CATALÀ] El documental ‘Economia Col·lectiva. L’última revolució d’Europa’, dirigit per Eulàlia Comas, ha guanyat els premis ‘Best Documentary’ i ‘Best Director – Documentary 2014′ de l’Oregon Underground Film Festival 2014.

[CASTELLANO] El documental ‘Economia Col·lectiva. L’última revolució d’Europa’, dirigido por Eulàlia Comas, ha ganado los premios ‘Best Documentary’ y ‘Best Director – Documentary 2014’ del Oregon Underground Film Festival 2014.

[ENGLISH] The documentary ‘Economia Col·lectiva. L’última revolució d’Europa’, directed by Eulàlia Comas, has won the ‘Best Documentary’ and the ‘Best Director – Documentary 2014’ awards at the Oregon Underground Film Festival 2014.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s