Presentacions i DVD

[CATALÀ]

Estem rebent una allau de demandes per fer presentacions arreu de Catalunya i també a la resta de l’estat. Us demanem que ens doneu un cert marge. Estem estudiant el tema de la distribució.  El DVD encara no està en venda perquè això podria obstaculitzar la participació a festivals. Anirem publicant les noves relacionades amb el documental en aquest espai.

Recordem que la llicència creative commons serà vigent a partir del 19 de juliol de 2015, això vol dir que fins aleshores no es poden fer còpies dels DVD que circulen (els dels i les mecenes) ni tampoc penjar-lo a Internet.

Moltes gràcies per la vostra comprensió!
economiacollectiva.com

[CASTELLANO]

Estamos recibiendo multitud de demandas para realizar presentaciones del documental en Catalunya y también en el resto del estado. Os pedimos que nos deis un cierto margen de tiempo. Estamos estudiando el tema de la distribución. El DVD no está en venta porque esto podría obstaculizar la participación en festivales. Iremos publicando las noticias relacionadas con el documental en la pagina de facebook y en la web.

Recordemos que la licencia creative commons será vigente a partir del 19 de julio de 2015; esto significa que hasta entonces no se pueden hacer copias de los DVD que circulan (los de los y las mecenas) ni tampoco colgarlo en Internet.

Muchas gracias por vuestra comprensión.
economiacollectiva.com

 

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s